Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Höga Visan 8:3 och 1:4. Bild Jennys konst.se


Höga Visan A


"Hans vänstra arm

vilar under mitt huvud,

och med sin högra hand

smeker han mig"


Trons vila

för

behovens barn

i sen och mörk tid...


Allt oftare

får jag

ärenden dit in

i denna kammare


så full av ro och vila

för den trötte,

den sjuke,

ja alla behov


"Kungen har

lett mig in

i sitt palats


Vi ska bli

lyckliga

tillsammans."


Pröva och se

att Gud är god

och vill dig väl!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-02-03 08:49



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
<3
2017-02-08

  ResenärGenomLivet VIP
"Pröva och se"...ja, det är en bra uppmaning...
2017-02-06

    ej medlem längre
Här vilar Kärleken.
2017-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP