Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration från Höga Visan 1:16 Bild Jenny konst.se


Höga Visan C


"Vad du är skön,

min vän!

Ja, ljuvlig är du,

och grönskande är vårt viloläge."


Bed Gud om öppnade ögon

så du kan se detta klart

hur älskad du är och

vad Han vill med ditt liv!


Med svartsjuk kärlek

söker Han dig och

längtar efter dig

och ditt gensvar i tro




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-02-03 15:53



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
<3
2017-02-08

  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiskt fint skrivet med Höga Visan som inspiration...
2017-02-06

    ej medlem längre
Ja kunde man förstå det idag skulle inte världen vara så full av hat...
2017-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP