Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pastellfärger över grå mörk jord

Mina ögon absorberade tavlan
som framträdde mitt framför mig
pastellfärger över grå mörk jord
målade ett storslaget mästerverk
himlen strålade och dess skönhet
fyllde min själ med värme och ljus
bortom synen väntade nya tider
kände hoppfullhet och glädje spira
snart skulle naturen väckas till liv





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-03 19:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fint.
2017-02-03

  Larz Gustafsson VIP
Fantastisk upplevelse som jag kan relatera till.
2017-02-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP