Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla Sweden håller på att förblöda

Ingenting är sig likt längre
mitt lilla fosterland är skadat
det gör ont att se hur det lider
hur det haltar värker gråter
glädjen finns inte längre kvar
massor av öppnade sår
har gett infektion och
sprider illaluktande stank
de styrande som har ansvar
bryr sig inte om att plåstra om
hjälpa och försöka få det på fötter
de har ingen empati ingen
medkänsla alls i sina hjärtan
de tittar bara på och låter
det lida av svåra smärtor
mitt lilla fosterland håller på
att förblöda och dö ut...





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-03 22:14



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ja, tack för SalveKvick och en trump som en underliggande läkande kraft bland den tysta majoriteten.
Och att blöda lite grann är ju medicinskt bra så det kommer nytt blod och kraft!
2017-02-04

    Sefarge VIP
Stackars USA!
Håller med dig
Fastän åt andra
Hållet!Om vi alla
Möts halvägs så
Kanske det blir
Bättre?
:)
2017-02-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP