Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ropar ut: shalom shalom shalom!

Höjer volymen för
det judiska folket!
jag skäms över politiker
som försöker tysta ner
vad som pågår i Sverige
antisemitismen har ökat
och inte blir det bättre med
den extremt stora och
sanslösa invandringen
sanningen ska höras!
lögnen gillar inte mig
men den trampar jag ner
så det knastrar under fötterna
jag vässar pennan
och gormar vidare!
för mina judiska vänner
för lilla starka tuffa Israel
shalom shalom shalom!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-04 10:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Shabbat Shalom!
2017-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Jag älskar Israel!
Ju mer svinen hatar Israel, desto mer älskar jag det.

Ned med terroristregimen Hamas!
2017-02-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP