Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De är av minoritet men de hörs och syns mest av alla!

Tänk om jag skulle bete mig som
vänsterns extrema folk gör!
absolut inte finns inte i min värld
de är av minoritet men de hörs
och syns mest av alla!
de är så ouppfostrade och får
de inte som de vill då skriker
de hat och hot ord i massor
de spottar ut alla tänkbara
svordomar de kan komma åt
föremål flyger omkring dem
de älskar att slänga och förstöra
deras uppsyn är grotesk
älskar att bråka och ställa till krig
de om någon är motståndare
till fred frid och frihet!
de förstår inget annat än
att uppföra sig ociviliserat
stackars IQ befriade dårar!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-04 11:40



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Är man riktig vänster förkastar man allt våld. Och extremism från alla håll, vänster som höger eller religiös extremism. Följ bara Jesu ord!
2017-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Alla som förnekar att Gud existerar är dårar, säger Bibeln.
2017-02-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP