Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom mig sjunger befrielsens sånger!

Herren strider FÖR mig
hjälper mig på livets väg
inspirerar ger livskraft
stadga åt mina fötter
då jag vacklar hjälper
han att hålla mig upprätt
känner hans närvaro
kärleksfull värme omger
mig dag som natt
han har skrivit mod
på mitt hjärtas tavla
han driver på inifrån
fyller mig med styrka
viskar att inte frukta
utan låta mig fyllas
av hopp framtidstro
jag vilar i hans löften
känner trygghetens
armar omkring mig
min själ har frid
mitt hjärta ler och
inom mig sjunger
befrielsens sånger!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-04 12:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst är det så, även om det är tungt ibland.
2017-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Instämmer till fullo i detta fina vittnesbörd.
Detta kan inga snusförnuftiga ateister argumentera bort.
2017-02-04

  Bibbi VIP
Amen!
2017-02-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP