Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom över mitt land med ditt bländande kraftfulla ljus

Mitt lilla fosterland Sweden
håller verkligen på att ändras om
folket ska bara acceptera
och svälja det som serveras!
de som inte gillar det och yttrar sig
får möta intensivt motstånd
diktaturvindarna ökar
friheten mer och mer hotad
våra politiker banar väg
tillåter det som händer hända
jag förnimmer och har gjort länge
mörka krafter som vill inta styra
jag lyfter min ögon mot himlen
ropar till ljusets Fader och Mästare
som dog på korset och uppstod!
kom över mitt land med ditt
bländande kraftfulla ljus
lys bort demoniskt mörker
du kärlekens Herre som äger all makt
i himmelen och på jord! Amen!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-05 12:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Amen!
Apg 5:29
2017-02-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP