Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan bara se

 

att allt jag varit med om har varit rätt

att jag träffat dig är rätt

den här kärleken jag känner för dig

har jag längtat så efter att ge till någon

som är beredd att se mig och känna mig som

den kvinna jag är idag

 

vi är man och kvinna i den bubbla som är vi

så fullständigt ärliga är vi mot varandra

mer och mer förstår både du och jag vidden av

detta som är VI

 

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 194 gånger
Publicerad 2006-05-19 06:48



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Enormt härlig dikt!Har både styrka o glädje i sin framtoning...
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma