Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deras recept är inte bra för hälsan

Idag är en ny dag på en ny vecka
och som vanligt kommer PK grytan
fyllas av massa illaluktande innehåll
doften är kväljande och sätter
ofta igång kräkreflexerna
lögnen stinker så in i vassen
att magen blir orolig och tarmarna
börjar arbeta hej vilt
det bästa är att hålla avstånd!
deras recept är inte bra för hälsan
den förpestar kropp och själ
hjärncellerna är extra utsatta
de vill åt dem för att manipulera
hjärntvätta med sin propaganda mat
de har ännu inte lyckats med mina!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-06 10:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Här gäller det att vara extremt kräsen och rata rubbet.
2017-02-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP