Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vacker tanke som dock ej är så alldeles självklart möjlig att förverkliga såvida man ej har en finansiellt existentiell situation som tillåter den ...


Inte alldeles så självklart som det kan te sig ...

Image may contain: text

Tyvärr eller tack och lov,
beroende på hur man vill se det,
är verkligheten sådan
att vi oavsett
måste förhålla oss till
och anpassa oss mer eller mindre
efter de förutsättningar vi har
och den omvärld vi lever i ...

 




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-06 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP