Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stor bukett rosor till en polis

Aj aj aj det gör ont i de
politiskt korrektas lilla
trångsynta inavlade värld nu!
sanningen avslöjade åter en lögn
som mörkläggnings kod 291
försökt mörka, tack vare
en modig rak sann ärlig polis
öppnades sanningens dörr..
människor applåderade
sände massor av blommor
gratulerade honom för hans
vågade orädda uttalande!
frustrationen spräckte hans
instängda tvingade tystnad..
det gick inte att hålla inne längre
fördämningen brast och befriade
hans gömda tryck i ljus!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-07 10:23



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ja han har både heder och samvete! Ser man verkligheten som han ser, ser han vad som behövs göras. Som vi andra i våra kammare i vår tysthet känner.
En Trump-et fanfar till denna polis!
2017-02-07

    jaybird
All heder åt denne man!
2017-02-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP