Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen plöjer på!

Sanningen bara fortsätter plöja på
lögnen får se upp, för den är inte nådig
drar upp dess rötter i ljus och river
ner mörkläggningsskynken..
sanningen är inte att leka med
den krossar falskhetens murar
borrar sig in i minsta lilla vrå
allt för att kväva lögnens framfart
alltid redo till försvar och
alltid redo att strida för sin rätt
kraften den bär är enorm och
den som försöker stoppa hindra
kommer aldrig att lyckas!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-07 10:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att stämma in i hetskören mot Donald Trump.

Betänk t ex att flera arabiska länder har inreseförbud för alla som har ett israeliskt pass eller ett svenskt, tyskt, japanskt (o s v) pass med en israelisk stämpel i, d v s folk som besökt Israel!

DET skrivs det aldrig om!
2017-02-08

  M M Mannheim VIP
En del ser en sak som en sanning medan någon annan tycker att det är falsarium. Tänk vad trump-na ska bli en gång.
2017-02-07

  Larz Gustafsson VIP
Sanningen är obeveklig. Och den kan aldrig dö.
2017-02-07

    jaybird
Sanningen plöjer på, precis som du skriver.
En kraftfull reaktion, med inlindad censur och ökad repression, mot obekväma avslöjanden är nog i antågande. Detta är att förvänta i en demokratur.
2017-02-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP