Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Änglar, finns de? Bild Monika Hemström


De röda sockorna


Änglar finns verkligen.


Jag råkade nämna

för en vän i en grupp

för tidigare utslagna

att jag hade en granne

som frös om fötterna.


Genast satte hon igång

att sticka sockor...

efter önskad färg




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2017-02-08 12:31



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Gott tänkt.
2017-02-13

  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiskt när man kan göra något för någon annan...bara så där...
2017-02-11

    ej medlem längre
Det var fint gjort!
2017-02-09

  Eva Helene VIP
Kärleksfullt, fint!
2017-02-09

  Carl Mikael Fäldt
Kram Bibbi!


2017-02-08

    Dan Myrbeck
Det gör min skrivarvän
Ewa-Britt Nilson också.
Bra!
2017-02-08

    ej medlem längre
Det värmer hjärtat att höra att det fortfarande finns änglar.
2017-02-08

  walborg
Vilken varm omtanke
2017-02-08

  Goraxy 89 Orion VIP
Ja - att älska sin nästa kan innebära t.ex att sticka sockor, eller om man är karl hjälpa grannen få ner snön från taket. Och det finns ännu mänskor som gör sådant frivilligt utan att ta betalt.
Härligt!!!!
2017-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP