Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väldigt vilket hat som blomstrar

Väldigt vilket hat som blomstrar
hos etablissemangets anhängare
överallt de är agerar bor styr leder
växer extremt mycket brunt ogräs
det är då inte några färgstarka nyanser
som lyser upp med sin KÄRLEK:sfullhet
de är bra på att prata om detta ämne
men de kan inte praktisera det så bra
de låter hellre hatets rot skjuta skott
och infekterar hela samhället med
sitt ouppfostrade barnsliga beteende
respekt för olika får inte plats i deras
lilla beundrarklubb värld och allas lika värde
är heller inte välkommet!





mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-08 17:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tyvärr är det konformismen som styr.
2017-02-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP