Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dags vers.


När blindhet är en dygd.

Han sitter vid sitt skrivbord
vår kriminalare med veckad panna
i vår svenska nord.

Lappar med kriminella
vars namn han ej kan uttala
dessa blattar som är så hala.

Vad han inte ser är dom verkligt kriminella
dom som planerar skatten
och blåser alla.

Så enkelt att sparka på de svaga
Tattare, uteliggare,
flyktingar dom man ser
och hatet behaga.

Inte vill jag sätta dit min skattesmitande granne
han vars profetia sann e.




Bunden vers av kardman
Läst 258 gånger
Publicerad 2017-02-09 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman