Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bokordsexperiment Foto: en vansinnig


Vansinnig

 

Jag kommer

att dö

som en vansinnig

vers

vägra

livligt hat

skratta obildat

dö lam

 

 




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-09 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström