Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Lena Byström


Fru Hund

Hon gled förbi

med sin hund i släptåg

var det en hund eller ångestpåse

nattlinnets skuggor mumlade

asfalten samlade hennes drömmar

hunden kissade mot ett träd

som vinkade  med sina grenar adjö

nattlinnet blev en ballong

hunden ville verkligen inte flyga

men fru Hund

sa: Adjö

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 312 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-09 20:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligheten och insikten stark i din text!
2017-03-12

  Arowana
Som en saga med verkligheten som kanvas. Bra!
2017-02-20
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström