Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

noterat



vintern är ovanligt värmande
trots grå himmel
och frånvaro av vitt
ler insidan

våren står för dörren
när julen checkar ut
årstider kommer och går

kärlek till livet
alltid består

livet är allt
som kärleken begär
det och någon
att hålla kär

månen går mot full
hunden sover

våren står alltid för dörren
i ett öppet hjärta










Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-11 00:14



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Hur vet man om man har ett öppet hjärta?
2017-02-12

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker mycket om slutet på din dikt...skön känsla...
2017-02-11

  KYREUS of Sweden
Tack & Lov
2017-02-11
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP