Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spänning=tvetydlig

spänning är tvetydlig
ibland är man ivrig som ett litet barn
ibland vet man inte om man kommer leva
jag försöker att inte ge upp




Fri vers av Nephania
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-05-19 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephania
Nephania