Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta tag i allt

Det kanske är dags snart att tag i allt
Jag höll violerna i min hand
det var samma område
och samma väg hem som alla andra år ..
och då jag stod där, i den kvava luften
och en vind som inte kunde sväva mig ifrån,
kände jag att det är dags snart

senare på kvällen lyssnade jag på Nirvana
en kille med låtatsvänner i sitt huvud och
en kille som kan älska och döda på lika
starkt nivå då han är ren .. men inte annars...




Fri vers av Nephania
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-05-19 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephania
Nephania