Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sitter så nära

Jag vill skrika.
Men ingen skulle förstå.
Jag vill gråta.
Men det klarar jag inte av.
Jag vill sluta tänka
och bara vara ..
men det är svårt,
när du sitter så nära mitt
öra och viskar in i det ...




Fri vers av Nephania
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-05-19 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephania
Nephania