Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

komisk synvinkel

Du tror jag skrattar
för det är uppenbart att jag inte tycker om det du säger.
Men det är fel,
det händer att jag skrattar åt
dumma förklaringar
och det händer också att jag ser det ur en komisk synvinkel
du vet, det är så korkat att man skrattar
men ibland skrattar jag för att jag är glad.




Fri vers av Nephania
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-05-19 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephania
Nephania