Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skäms på dig chefredaktör Mattsson!

Skäms på dig chefredaktör Mattsson!
vet du inte om att vi har åsiktsfrihet
har du inte förstått att folk har rätt
att själva tänka och ifrågasätta saker
högt om de så vill, kraftfullt tycka till
nej det har du då inte alls
men du kan gapa du och ge hals
du tror du är så perfekt och vet
du står för diktatur, är ingen hemlighet
du åtalades för tryckfrihetsbrott
och grovt förtal men du fick inget straff
de som följde rättegången, blev helt paff!
du är klappad medhårs av etablissemanget
de friade dig fast du begått noll rätt!
du har ett mycket fult och arrogant sätt
nu är det bevisat, ännu en gång
diktaturen vann, inte frihetens sång
men du ska veta en mycket viktig sak
folkets röster bara ökar, fler och fler står rak
vi kommer inte att vika, bara kämpa på
bryr oss inte alls, om du i vägen stå!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-11 18:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det verkar som om journalistkåren är höjd över all kritik.
Minns att Robert Aschberg - själv journalist - ALLTID tog dem i försvar i sina program.
2017-02-11

    jaybird
Skulle önska att flera läste på om hur undermålig rättssäkerheten är i tryckfrihetsfrågor i Sverige. Inga jurister, bara politiker. Sverige har, bl.a. från EU, fått ta emot kritik för detta jurysystem.
Bra skrivet, igen, mare!
2017-02-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP