Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Södertälje


att förlora en stad

jag kan inte säga att jag saknar
men sörjer
staden med vatten mellan öst och väst

staden där jag föddes
växte upp
staden som begravt mina kära

en stad i brand
mer ofta än ibland

en stad med mångfald
på gott och ont

vem är jag att ens klaga
när världen brinner

när hemma blir borta
sörjer jag
min födelsestad








Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-11 23:52



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Tänkvärd dikt. Fint flöde i hela dikten.

2017-02-12
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP