Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Draken

Den vita draken slingrar sig i skyn, motsatsen till min kvinnlighet
Värmer jorden med sitt brinnande hjärta, kämpar ständigt mot mitt våta kalla
De orange-röda lönnlöven faller sakta, draken ringlar sig runt i bladen för sömn
Inte trodde jag du skulle fly denna kaotiska värld
Inte trodde jag du skulle lämna mig ensam
Den vita draken sover djupt, ärrad av slag för sitt liv
Solen stiger inte så länge du sover min vän
Låt inte mörkret härska mer, vakna snälla vän
Låt solen stiga en sista gång innan du lämnar oss för gott
De rosa körsbärsblommorna blommar när du vaknar igen
Åh drake flyg med mig, mitt kaos, din smärta
Släpp mig på tiotusen meters höjd, detta är perfekt




Fri vers av kattdrottningen
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-12 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kattdrottningen
kattdrottningen