Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluten inför hela världen

han fäster alla sina offer med de kalla ögonen
hon fångar alla sina byten med hennes mjuka läppar
han har sina axlar och sitt ansikte
hon har sina höfter och sin smala midja
de cirkulerar runt varandra, konstant attackposition
brinner upp inifrån och ut när blickar fästs
de kommer kasta varandra genom väggen
för att få allt det som de vill ge av varandra
de exploderar till ljudet av ensamheten
och de förstör varandra

de är inte någons förebilder i denna värld
som du ser är de så förstörda de kan bli
men det är ändå så simpelt att se och förstå
deras svarta sinnen, kalla själar, varma kroppar
hör ihop
och den djupa avundsjukan vi känner
av hur hela de är vid varandras beröring
får oss att vakta med bitter tunga svart
och de förstör oss

hon ser såklart lika vacker ut i bara tv:ns blåa ljus
hon får hans lilla lägenhet att bli en pundarkvart
hennes kropp i hans säng och hennes hjärta i någons grav
så ingen dömer henne längre när hans vänner somnar
och hon förstör bara sig själv

han säljer allt, köper allt, sälj henne om hon tjänar på det
hennes åtrå kommer och går med hennes beroende
hans försvinner aldrig från honom trots alla iskalla
försök han gjorde för att fläcka ned henne
hon förstod hans anledningar och han såg hennes mål
”du kommer kunna knulla mig för alltid
men du kommer aldrig få min själ”
viskade hon i hans öra
och han var förstörd




Fri vers av kattdrottningen
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-26 15:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oerhört stark och mångbottnad text, först trodde jag att det var en av dessa livsbejakande erotiska texter som jag uppskattar så, men snabbt tog det en annan vändning. Mycket spännande.
2019-03-01

  Stay Golden
That's a hot livin'
2019-02-26
  > Nästa text
< Föregående

kattdrottningen
kattdrottningen