Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mat

Jag stirrar på dig, det känns som du blint stirrar tillbaka utan ögon att se med
En kreation utan smak för min själ
Inget speciellt än en fiende till, en lögn, ett virus mot idealen som vi alla slåss med blodiga nävar för att uppnå
Jag stirrar på dig, du vet vad jag ser
Om du hade kunnat hånle så hade du gjort det nu
En vacker kreation utan mening för någon som jag
Alla stirrar på mig, ser knappast vad jag ser
Ont i varje kroppsdel och millimeter av min själ, det var nog ett dåligt beslut att göra detta idag tänker jag men tvingar mig att öppna munnen för dig igen.




Fri vers av kattdrottningen
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-12 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kattdrottningen
kattdrottningen