Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befriar bäcken och låter dess musik porla fritt

LJUSET tränger sig på och ut
förlöser sina kraftfulla strålar
över vinterkalla mörka jord
tvingar det hårda isiga till droppar
befriar bäcken och låter dess musik
porla fritt i naturens salar
välkomnar tonerna av kvitter
sätter igång blomstringens skönhet
tills det fullkomligt exploderar i färg
paletter på paletter på paletter
målar sig fram och tar kontroll
gnuggar sömnen ur ögonen
på de sovande slumrande
väcker allt till liv!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-13 10:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Äntligen!
2017-02-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP