Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skeppet VÅREN seglar stadigt framåt

Min längtan blir snart besvarad
bortom horisontens rand syns
ett färgstarkt skepp segla
VÅREN är dess namn och vinden
driver den stadigt framåt
står ofta vid stranden och blickar ut
vilket välkomnande den ska få
skynda dig hit jag längtar så!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-15 10:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vintertöntarna är dömda.
2017-02-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP