Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att de ALDRIG kan sluta kasta glåpord

Tänk att de ALDRIG kan sluta kasta glåpord
de bara måste attackera åsiktsfriheten!
dessa typer kryllar lite var stans och de
älskar att hata och hota personer som inte
håller sig till den redan skrivna ordningen!
de avslöjar sig själva genom sitt beteende
att de gillar diktaturförordningens regler!
de ska ständigt sätta igång bråk och använder
ofta och gärna våldshandlingar på oliktänkande
dessa typer är inte godhjärtade de är elaka!
så förgiftade av hjärntvättningens propaganda
att de fullständigt tappat sitt sunda förnuft
äger ingen visdom eller kunskap eller förstånd
ser sig själva som fullkomliga som de enda rätta
de ska känna av att de är illa omtyckta av majoriteten
de tillhör minoriteten men syns och hörs mest!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-13 15:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De har djävulen till fader.
Det var vad Jesus sade till vissa människor: "Ni har djävulen till er fader!"
Det stämmer inte riktigt med den mesige, anemiske gull-Jesus som kyrkan presenterar.
2017-02-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP