Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den avtrubbade herr hur

 

 

Hjälp

 

Som de kom

för att inte se

vad som skulle ske

 

Om de bara hade frågat

alla frågor om drömmarna där

där röken stiger i horisonten sådär

lite vackert

 

Vattnet rinner trots allt inte för intet

och vimmlet stannar inte för någon

någon annan möjligtvis

 

Så det som aldrig blommar ut

väntar längre dagar

än allt det andra




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-14 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson