Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flat feg och rädd står skrivet på deras pannor

Blir så trött och arg på all förstörelse
som pågår över Svea rikes avlånga land
hela tiden dag som natt sker attacker
alla vet idag att det brinner konstant
skjutvapen är en del av svensk vardag
massor av mordfall och oprovocerade
överfall som våldtäkter sextrakasserier
rån är ständigt på tapeten och listan över
många andra otäcka saker kan göras lång
hur länge till ska detta fortgå!?!
varför agerar inte politikerna mer
flat feg och rädd står skrivet på deras pannor
det är sådana politiker som leder styr
det finns absolut inte någon stake i dem
inte någon pondus krafttag och maskulinitet
att se sitt land förgöras är fruktansvärt
och våra styrande politiker verkar vilja det!
människor är så frustrerade så arga då de ser
sitt fosterland eldas sönder och slås i bitar!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-14 19:41



Bookmark and Share


    jaybird
Allt det som händer nu är planlagt sedan 60-talet och fastställt i grundlagen 1975. Det finns ingen avsikt hos etablissemanget att avvika från inslagen kurs.
Allt som tyder på en välvilja från dem är avledande symbolpolitik.
Etablissemanget representerar inte folkets intresse. Det var länge sedan.
2017-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Jag känner en kille vars son blivit misshandlad av en mycket äldre person, som dessutom misshandlat även andra barn.
Polisen lägger ned utredningarna,
Vad handlar detta om?

2017-02-14

  Thomas Widemark
Ja, det blir bara värre och värre,
och i värsta fall är det bara början.
2017-02-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP