Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vackraste pastellfärger och grönmålade landskap

Balkongdörren står vidöppen
fågelkvitter når mina öron
dessa fantastiska frihets toner
fyller mig med glädje
brytningstiden är här
ljusets dagar är på ingång
vinden viskar till mitt hjärta
snart kommer du se nytt
allt kommer penslas i
vackraste pastellfärger
grönmålade landskap!
naturen håller på att
förbereda sig för sitt
framträdande på scen
jag ska gå på världens
bästa vernissage!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-15 12:13



Bookmark and Share


  Thomas Widemark
Ja, våren är ett under som sker varje år, alltid lika fantastiskt! Bra skrivet!
2017-02-15

    jaybird
Ljuset, ljudet, färgerna. Kaffekorgen.
Tack för din liknelse med vernissage!
2017-02-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP