Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv på viskar pennan

Skriv på viskar pennan
låt inte någon stoppa
ingen har rätt att ge
dig order på hur du ska
formulera dina verk
det är du som skapar
och inte någon annan
du är din egen konstnär
skriv ut det du äger
skriv över och förbi
sluta aldrig även om
motstånd trycker på
dina ord ska bara stå!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-16 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP