Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våldtäktslandet Sweden och dess nedgång

Raseringen av landets säkerhet
landets trygghet fortgår
varje dag händer det saker
som är negativt och hemskt
flatheten är stor hos de styrande
mesigheten lyser i deras fejs
deras försök att tysta ner
lägga munkavle på media
klarar de inte av därför att
folk sprider det från mun till mun
andra frispråkiga tidningar
skriver ut sanningens groteska
händelser som lögnen försöker
gömma undan för folk!
sanningen håller på att segra
den pressar ständigt på
för att avslöja all djävulskap
som tillåts fortgå och som
totalraserar fina lilla Sweden
den fortsätter dagligen klä av
mörkläggningens lömska klädsel
ligger som ett tjockt täcke
över hela samhället och
bär doft av diktatur!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-16 10:49



Bookmark and Share


  Nannie
katastrofen står för dörren, så solklart...mycket bra ordat!
2017-02-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP