Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusets änglar omger mig med sin mur

Mitt i samhällets turbulenta tillvaro
vilar jag i rofyllda händer
varma trygga kärleksfulla håller om
himmelens ljus leder mina steg
fruktar inte mörkret som vrålar
som försöker kväva godhetens kraft
jag är innesluten i Herrens väldiga omsorg
inget ont kan skada förgöra min själ
ljusets änglar omger mig med sin mur
jag har djup stilla ljuvlig frid!





mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-16 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP