Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såsom du önskat

 

 

Det var du och jag

 

Från tid till tid

Med mod i blick

Mot hela världen

 

Du och jag

 

Inte så som du önskat

Men det blev likväl

 

Du och jag

 

Tillslut

 

 




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-16 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson