Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

paradisäpplet

vi trampade ned
oemotståndligt vacker
skön landskapsidyll

vi sprang runt där i oskuldsfullhetens namn
lyckliga och blinda

ett knallrött äpple
sprängfyllt av insiktsfullhet
visade vår skam

med öppnade ögon och inga skygglappar kvar
såg vi varandra

nakna

iklädda skammens gulnade höstlöv
drevs vi från eden

men var det bättre
att ingenting begripa

jag vet inte det








Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 504 gånger
Publicerad 2004-09-27 17:10



Bookmark and Share


    Agneta VIP
Jag bara ler och kan inte sluta....
2004-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP