Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elsas fotsteg

spränger din historias
dimlagda stenmurar
och lägger om

lägger om

den surrande tystnaden
kränger in i den
intensiva ensamheten

lägger om

rummets genomskinlighet

en spricka ur linjens och
dansens lätthet

tårar

utan brådska

ur jazz




Fri vers (Fri form) av Ulf D VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-16 21:56



Bookmark and Share


    samole
Vacker, om det ilande/skinande/sjungande i att bli berörd, i att kunna bli berörd långt inne. Ofta svårt att förmedla, men blev berörd av dikten som sträcker sig bakåt och hit igen och tårarna.

2017-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ulf D
Ulf D VIP