Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryggan vilar väntar på vårens språng

Vandrar ofta till stranden och blickar
ut över vattnet och dess horisont
bryggan vilar väntar på vårens språng
på att bli uppvärmd av solens strålar
på barfota folkets mjuka dynor
på den lilla ekan och fiskaren
känna sommarens glädje rus
bli smekt av vågornas fria brus
vinden blåser frisk lite kylig
kan höra fågelmusikens sång
något är i görningen något är på gång
våren håller på att öppna sin dörr..





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-17 14:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint skrivet om längtan och väntan på värme och vår.
2017-02-17

    AA VIP
Härlig vårdikt. vi är i väntans tider i horisoneten anas en annan tid.....
2017-02-17

  Larz Gustafsson VIP
Tiden går bara åt ett håll... Den är på vår (i dubbel bemärkelse) sida.
2017-02-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP