Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tankar började segla iväg ut på nya dagens hav

Nattens drömmar seglade förbi
ljuset smekte min kind mjukt viskade
tid att vakna tid att gå upp och
ta tillvara på livets tickande sekunder
det första på listan var mitt
efterlängtade aromfyllda kaffe
min heliga stund tillsammans
med stillheten väckte mig sakta
till liv och mina tankar började
segla iväg ut på nya dagens hav
redo att möta nytt





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-18 13:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Har du läst Tomas Sjödins böcker?
2017-02-18

    ej medlem längre
Tycker särskilt bra om de sista raderna
2017-02-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP