Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

duntäcket


du låg över oss
och dolde vår upphetsning
våra händers lek

du maskerade oss
dolde vår erotik för barnens ögon
med dig flög vi högt

fågelberöring till orgasmens höga höjd

sen
under detta
varma täcke av fågeldun

ler vi tillsammans








Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 617 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2004-09-27 17:31



Bookmark and Share


  PPQ
grattis till redaktionens val....
2007-11-07

  Martin VIP
så klart!
2004-09-28

  Martin VIP
påminna om och kalla tillbaka fina stunder ur vardagen, det är du fenomenal på!
2004-09-28

    Agneta VIP
Vad ska jag skriva här? Hett värre... och det smittar lätt av sig... och det måste ju då betyda att denna dikten är väldigt bra skriven... ;)
2004-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP