Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De tål inte sanningens ord

De tål inte sanningens ord
de attackerar så mycket som går
spottar fräser gormar hatar
lögnens vinklingar mörkläggningar
är deras ständiga följeslagare
de älskar att underhålla och tjäna den
deras hat riktigt lyser ur ögonen
etablissemangets anhängare
älskar att vara elaka och bär
väldigt mycket mörker i sina hjärtan
självgoda typer dränkta i arrogans
fullkomliga står inristat på deras pannor
respekt för olika får inte plats
i deras förkrympta lilla låtsasvärld
yttrandefriheten är deras ovän
men den plöjer på över och förbi
öppnar dörrar som varit hårt stängda
tvingar upp gamla fönster och
låter frisk syrerik luft flöda in
till ande kropp och själ!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-18 18:04



Bookmark and Share


    jaybird
demokratur
2017-02-18

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Disce omnes.
2017-02-18

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Rättelse: crimini ab Uno omnes.

2017-02-18

  Larz Gustafsson VIP
Läser man Johannesevangeliets sjätte kapitel ser man att vissa sade om Jesus: "Det är ett hårt tal. Vem står ut med att höra på Honom?" Sedan lämnade de Herren.
Jesus frågade Sina kärntruppslärjungar: "Ska inte ni också gå?"
Petrus svarade: "Till vem skulle vi gå? Du har det eviga livets Ord."
2017-02-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP