Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Sverige ska bara svensk lag råda

I Sverige ska bara svensk lag råda
men som det ser ut smyger sharia på
infiltrerar sig in överallt och försöker
ta kontroll över folks fria liv
innehåller förtryck våld hat hot
även död ingår i dess stenhårda regler
diktatur hör inte hemma här!
kommer aldrig att göra
mörka krafter av ondska
trycker sig på och fram och
vill erövra hela mitt fosterland
jag fortsätter be till ljusets Fader
som står för frihet godhet
glädje kärlek frid och fred
och med honom i spetsen
kämpar jag trons goda kamp
sanningens Herre lyser
vägen framför mina fötter
jag fruktar inte mörkret
jag är innesluten i hans
väldiga trygghetsfamn
Kristus är min klippa
inte någon annan religion
ideologi får tillträde!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-18 19:36



Bookmark and Share


    jaybird
Starkast vinner. Sverige är tyvärr utan kompass och utan hud. Det är det vi ser nu och 2017 har inte börjat bra.
Malmö går i Chikagos fotspår avseende grov brottslighet och mord och fler svenska städer står på tur.

De svenska städer som har störst kommunalt utjämningsbidrag, Malmö och Göteborg, kommer sannolikt att drabbas först och allt mer likna Chikago inom överskådlig tid.
2017-02-18

  Larz Gustafsson VIP
Jesus är den ENDA vägen till himlen.
Han är den ENDE Guden.
2017-02-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP