Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små blommor har slagit ut i mitt hjärta

Ljuset strålar ut genom moln
lyckokänslor flödar genom
min kropp och vet känner av
vårens snara framträdande
det har börjat spira i mitt hjärta
känns som om små blommor
slagit ut där och glädjen
växer för var dag då jag snart
får se naturens explosion
hur den kraftfull tränger sig fram ut
igenom hård kall terräng
inget kan stoppa dess framfart
den har kontrollen och
visar sina framfötter
färggranna skönheter
på markens gråa yta
och massor av grönt
som gör livet mer skönt!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-19 11:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mörkret förlorar. Igen!
2017-02-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP