Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SANNINGEN ska ropas ut högt och skrivas ner

Världen hör och ser vad som pågår
utländska journalister skriver
om mitt lilla fosterland som
är attackerat och som håller på
att falla sönder och samman
det är SANNINGEN och den ska
ropas ut högt från alla tak
skrivas ner och spridas!
utvecklingen känns overklig
men den är så verklig den kan bli
allt det fina som en gång var
ska bort får inte finnas kvar!
och sen har politiker mage
att säga att allt är bra och att
landet kommer att bli ännu bättre
LÖGNEN lyser med sin gloria
över deras snedvridna huvuden!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-20 10:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Människor lever i mörkret och är därför rädda för ljuset. Ljuset exponerar, framställer tingen i dess rätta gestalt.
Kejsaren är naken!
2017-02-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP