Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ställd

 

Flyter nu med vinden ambivalent

Så och

Dras kroppen längs med den finkorniga sanden

Rispas ej

Likväl ödesstigert hjälplös

I sin näst intill abstrakta tillvaro

Samtidigt så påtaglig som få

Så frågan om hur det går ihop

Finner ingenstans

Inte någonstans

Sina svar

 




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-20 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson