Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Psaltaren 62 THE MESSAGE


Endast hos Gud söker min själ sin ro.


Gud är den ende för mig -

så länge han vill väntar jag.


Varför inte?


Allt jag behöver får jag ju av honom.


Han är fast mark för mina fötter

ett andrum för min själ,


en ointaglig borg

för resten av mitt liv.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-02-20 19:13



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
En stor grundtrygghet!
2017-02-22

    Dan Myrbeck
Mycket fin Guds-hyllning!
2017-02-22

    ej medlem längre
Skönt att ha en fast grund att vila på!
2017-02-22

  Goraxy 89 Orion VIP
Det är ju i Honom vi lever, andas och rör oss - Jesus säger att Han är LIVET utanför Gud finns bara de mörka skuggorna (Mörker, fruktan, kyla, skrämmande gestalter)
2017-02-22

  Eva Helene VIP
Varmt och tryggt i tro och förtröstan!
2017-02-21

  Ljusletaren
Har vi inte en tro så blir det svårt för varje människa. Tur att du är trygg i din tro/ kram
2017-02-21

  Eva Langrath VIP
Fin bön
2017-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP