Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen är så ilsken på deras spridning

Det går bra för Sverige säger politiker
särskilt den så kallade ledaren!
prata kan de men vad som kommer
ur deras munnar stämmer inte med verkligheten
de som har ögon ser vad som pågår
de som har öron hör vad som sker!
det är bara dumma naiva hjärntvättade
de som följer och tror på medias vinklingar och lögner
som uppfattar att det inte är så illa ställt
de är förgiftade av dess propaganda!
sanningen är så ilsken på deras spridning
på hur den vilseleder människor
lögnen hatar då den avslöjar saker i ljus
men det är ju sanningens livsviktiga uppdrag
att dra bort mörkläggningen på livets scen!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-21 10:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det går bra för vissa.
Dem om vilka punkbandet Skabb sjöng: "Ni klarar er, klarar er alltid ändå...Med groggar och champagne genom krisens da'r".

När det talas om att skapa arbetstillfällen ska det alltid enbart satsas på nyanlända och ungdomar. Vi andra "glöms" bort.
2017-02-21

    jaybird
De, etablissemanget, får svårare och svårare att förklara bort det allt fler människor ser med egna ögon.

PK-media förmår eller vill inte längre, trots stora resurser, att beskriva mer ordinära inrikespolitiska händelser liksom polisen inte längre tar sig an inbrott, trafikövervakning etc.
Situationen ter sig kaosartad.
2017-02-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP